Opinie - Amelia*PL - Hodowla kotów tajskich - koty syjamskie klasyczne - rodowodowe koty tajskie - koty rasowe -kot tajski.

Przejdź do treści

Opinie

Nasza hodowla istnieje już kilkanaście lat. Dlatego też, chcialabym Państwa prosić,
o wystawienie nam opinii.
Zwłaszcza osoby, które mają już od nas kotka czy też więcej kotków :)
Jeśli możecie, to napiszcie o poczynaniach swoich sierściuszków, o tym jakie są.
Czy są dla Was w jakiś sposób szczególne i wyjątkowe.
Czy decyzja o wzięciu kota tajskiego była słuszna, czy też nie :)
Będę się cieszyć z każdego wpisu.i każdej opinii.
Za każdy bardzo serdecznie dziekuję :)

Opinia o hodowli Amelia*PL oraz o kotach pochodzących z tej hodowli.
23 komentarze

1 2 3
Justyna
2019-03-04 12:59:43
Moja Shinka to kotka z charakterem. Ustawiła cały dom pod siebie. Ale jednocześnie jest tak kochana i słodka, że nie sposób się jej oprzeć. Potrafi wykonywać polecenia, aportuje, podaje łapę itp. Zawsze patrzy głeboko w oczy i ze zrozumieniem rozmawia z człowiekiem, jak człowiek😍 Najlepszy i najkochańszu kot na świecie! Polecam tajskie koty wszystkim, którzy wahają się między kotami a psami, bo to trochę kotopsy😉 A hodowla pani Ani jest bardzo profesjonalna: kotki są przytulaśne, socjalizowane i zadbane!
Dorota
2019-03-04 08:48:06
Wiórka (Westa), najkochańsza, najsłodsza, najczulsza, najpiękniejsza, najbardziej troskliwa, najgrzeczniejsza... naj, naj, naj...
AnnaGrzegorzMadziaMaks
2019-03-04 08:41:54
W cechach i niesamowitej urodzie kotków tajskich zakochaliśmy się już jakiś czas temu, w Hodowli Amelia i samej Pani Ani chwilę później :) lada moment nasze pupile Albercik i Fisia skończą 4 lata, to niesamowite ze już tyle czasu umilają każdy dzień nam i naszym dzieciom :) dziękujemy!
Wiktoria
2019-03-04 08:01:58
Profesjonalizm, wiedzą, miłość, pasją. Te cechy charakteryzują hodowlę Amelia*pl. Mam pięknego mądrego kotka, który zajmuje w moim życiu ważne miejsce. Daje mi wiele radości, miłości. Uwielbiam go i bardzo dziękuję Pani Ani za to, że dała mi możliwość poznania rasy i mieć spanialego jej przedstawiciela u boku. Polecam wszystkim !!!
Małgorzata
2019-03-04 00:09:32
Nasza przecudna Tunia, "opiekunka" naszych dzieci, pochodzi z hodowli Amelia.pl. Pani Ania wielokrotnie nam pomagała, doradzała, wykazując się niezwykłą wprost wiedzą o kotach i opiece oraz życzliwością. Gorąco polecamy hodowlę! Pani Ania naprawdę kocha koty - na roczek Tunii zadzwoniła do nas by zapytać jak koteczka się ma, przypomnieć nam np, że jej ulubionym przysmakiem jest mielona wołowinka. Hodowca i hodowla wysokiej klasy.
Natasza
2019-03-03 23:36:14
Informację o hodowli Amelia znalazłam przypadkowo, poprzez hodowczynię kotków rosyjskich, od której mamy naszego pierwszego kota, rosyjskiego Gustawa. Akurat poszukiwaliśmy towarzystwa dla niego i gdy zobaczyliśmy zdjecia miotu małych kotów tajskich.... zakochaliśmy się od razu. Kontakt z właścicielka hodowli Amelia był bardzo dobry, a co ważne, informacje o naszym wybrańcu Zafiro Feliksie, aka Felusia, dostawaliśmy systematycznie. Pierwsze spotkanie połączone z odebraniem kota było bardzo udane, nie mogliśmy się wprost nagadać, kontakt od razu został nawiązany - i utrzymany do dziś. Felus dostał wyprawkę, a my mnóstwo wskazówek i porad. kotek jest przekochany, nie można nie ulec jego urokowi :) jest towarzyski, wierny jak piesek, zawsze poczuwa się do „obowiązku” towarzyszenia swoim ludziom, we dnie i w nocy :) jest wspaniale zsocjalizowany i przyzwyczajony do ludzi przez panią Anię, od razu lgnął do nas i nie bal się nowego domu. Nauczony korzystania z kuwety, pięknie jedzący, zadbany, zdrowiutki (a miał jako kociak problem z oczkiem), miły i po prostu kochany :) bardzo się cieszymy, ze trafiliśmy na tego właśnie kotka i na tę właśnie hodowlę. Felek daje nam wszystkim tyle radości i miłości , ze wybaczamy mu każde figle i szaleństwa :) trafiliśmy na godną zaufania i polecenia hodowlę i cudownego kota, którego kochamy.
Agnieszka
2019-03-03 23:06:14
Na hodowlę Amelia trafiłam przypadkowo. Jednak sam przyjazd do Pani Ani i jej kociaków wspominam niezwykle ciepło- każda hodowla powinna tak wyglądać! Kocięta są częścią rodziny i przebywają w doskonałych warunkach wraz z domownikami. Są zadbane a przede wszystkim wypieszczone i wykochane, co wpływa na późniejszy charakter kotka i jego zachowanie w domu nowego właściciela. Jeśli jeszcze w przyszłości będę planowała poszerzyć naszą rodzinę o kolejnego kociaka, z pewnością wrócę tylko i wyłącznie do hodowli Amelia. Pani Aniu, dziękuje za szczęście jakim jest dla nas wszystkich Camaro. Pozdrawiam ciepło! :)
Izu
2019-03-03 22:50:58
Od Pani Ani przywędrowała do nas Aimee. Najukochańsza Tajka świata. Fantastyczna przytulaśna poducha :) ukochany słodki miziak syna i mój oraz wszystkich którzy nas odwiedzają. Nieprawdopodobna gaduła i pieszczocha :)
Anna
2019-03-03 22:50:58
Na hodowle Amelia trafilam ok. 3,5 roku temu. Chcialam rozpocząć przygodez kociakiem tajkski. Dzisiaj myślę ze nie moglam trafic lepiej. Wszysko co usłyszałam od pani Ani na temat rasy i moje kota sprawdziło się. Dzisja czekam na kolejne kocie dziecko od pani Ani. Oby wszyscy hodowcy mieli takie podejście!
Anna
2019-03-03 22:50:23
Na hodowle Amelia trafilam ok. 3,5 roku temu. Chcialam rozpocząć przygodez kociakiem tajkski. Dzisiaj myślę ze nie moglam trafic lepiej. Wszysko co usłyszałam od pani Ani na temat rasy i moje kota sprawdziło się. Dzisja czekam na kolejne kocie dziecko od pani Ani. Oby wszyscy hodowcy mieli takie podejście!
1 2 3
Wróć do spisu treści